Effectiviteit

Bespaar tijd door uw processen goed in te richten.

Hogere productiviteit

Meer output in dezelfde tijd.

Lagere kosten

Door effectiever te werken bespaart u kosten.

Tevreden medewerkers

Meer werkplezier door gestroomlijnde processen.

OEE Specialist

OEE specialist is ontstaan vanuit Warnecke Improvement en WISI Consultancy. Beide bedrijven hebben een eigen insteek als het gaat om het verbeteren van processen bij klanten, maar bij beide bedrijven is het meten van OEE een methode om inzicht te krijgen in de effectiviteit van de processen bij hun klanten.

Als bedrijf is het moeilijk om een goede keuze te maken uit de vele aanbieders van OEE software, zeker omdat niet alle bedrijven een beeld hebben hoe zij zich gaan ontwikkelen en welke tools of software ze daar bij nodig hebben.

In augustus 2018 hebben Warnecke Improvements en WISI Consultancy daarom de handen ineen geslagen om hier een platform voor op te richten. Op dit platform kan iedereen terecht die een vraag heeft met betrekking tot OEE. Daarnaast is oee specialist een samenwerking aangegaan met een aantal software partners om voor iedere klantvraag een passende oplossing te kunnen bieden. Nu en in de toekomst.

Interesse in een samenwerking? Laten we een afspraak maken 

Voordelen OEE

  • Kwaliteit verhogen met 20-30%

  • Omsteltijden verminderen met 40-50%

  • Output verhogen met 35-40%

  • Kosten besparing met 20-25%

Het doel van OEE Specialist

Wij brengen de juiste software leverancier bij de juiste klant

De kern activiteit van oee specialist bestaat uit het vinden van de juiste software leverancier, voor de juiste klant.

Oee specialist richt zich niet alleen op het meten van OEE, maar bekijkt vanuit de klant wat de huidige eisen en wensen zijn en waar ze in de toekomst tegen aan kunnen lopen. Soms is het beschikbaar stellen van een Excel sheet al voldoende om te starten met meten.

Als de juiste software gekozen is, wordt de klant gekoppeld aan een specialist op het gebied van deze software en daarbij de klant kan begeleiden in het succesvol opzetten van een oee meting.

Blog

Wij houden u hier op de hoogte van de ontwikkelingen op OEE gebied

gastles OEE in de praktijk - OEE Specialist

Gastcollege OEE bij Avans Hogeschool in Den Bosch

Back to School! Afgelopen maandag mocht ik als OEE Specialist een gastcollege geven voor de minor Continue Verbeteren op het Avans Hogeschool in Den Bosch. Superleuk om dit te mogen doen en mijn kennis te delen met deze studenten. Avans Hogeschool Den Bosch bedankt voor deze uitnodiging!

John Rijken managing director Innius

De kunst van de eenvoud

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit ondervond ik afgelopen week toen ik aanwezig was op een technologiebeurs in het zuiden van Duitsland. Ik was onder de indruk van de technologische hoogstandjes die werden getoond en was verheugd te zien dat het thema Industrie 4.0 uit de start blokken begint...

Overeenkomst met Pia Automation getekend

Nieuwe samenwerking met PIA Automation B.V

Samen met Pia Automation B.V. gaan we een mooie nieuwe samenwerking aan! Natuurlijk was het tekenen van de overeenkomst een mooi officieel moment samen met Ferdi Laban. PIA Automation (PIA) levert complete Industriële automatisering oplossingen in de elektrotechniek. Het aanbod strekt zich uit van advies en consultancy, hard-en software engineering,...