Efficiënte OEE metingen


OEE wordt berekend door drie factoren te vermenigvuldigen: beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit. De beschikbaarheidsfactor houdt rekening met alle gebeurtenissen die de productie voor een aanzienlijke periode hebben stilgelegd; de prestatiefactor houdt rekening met alles waardoor de productie mogelijk minder dan de maximaal mogelijke snelheid functioneert; en de kwaliteitsfactor houdt rekening met alle productieonderdelen die niet aan de kwaliteitsnormen voldoen. Bij het meten van OEE moet met al deze verliezen rekening worden gehouden.

Blijf ontwikkelen


Elk bedrijf is voortdurend op zoek naar methoden om te verbeteren. Een OEE-meting helpt bedrijven bij hun missie om te ontwikkelen door zich te concentreren op verschillende sectoren van de productievloer en deze te optimaliseren. Hoewel dit beeld misschien duidelijk genoeg lijkt, onthult de echte waarde van een OEE-meting precies welke productiefactoren moeten worden geoptimaliseerd. Hierna kunnen deze inzichten worden gebruikt om de prestaties te verbeteren en een gestandaardiseerde methode voor toekomstige berekeningen vast te stellen.

Begin vandaag en bespaar! Neem contact op voor een afspraak.
OEE SPECIALIST

Wie wij zijn!

250+

OEE Metingen

16121

Meetpunten

Onze diensten

Wat wij verbeteren


Werkwijze

Dit is hoe wij te werk gaan:

Kennismaken In deze fase nemen we alle facetten van uw bedrijf door. We kijken niet alleen naar welke software bij uw onderneming past, maar ook naar het kennisniveau van de medewerkers, uw financiële positie en de staat van uw netwerk/automatisering.

Analyse en advies Op basis van de gegevens maken we een analyse met een adviesrapport. In het adviesrapport kunt u niet alleen terugvinden welke software het beste bij uw onderneming past, maar ook wat de potentie van uw bedrijf is als u met OEE aan de slag gaat en met welke tools deze potentie uit uw bedrijf te halen is.

Implementatie De implementatie start vaak met een pilot op 1 of 2 lijnen om de OEE meting binnen uw organisatie bekend te maken en het draagvlak voor de rest van de organisatie te creëren. We trainen de medewerkers zo vaak als nodig om de gekozen software helemaal in de organisatie in te bedden. In deze eerste weken gaan we ook aan de slag om de eerste verbeteringen uit de OEE software te halen en de eerste verbeterteams op te tuigen.

Neem vandaag nog actie om uw OEE te optimaliseren! Maak kennis met de OEE Specialist!

Onze partners op het gebied mens.


  • Pia Automation I Partner van OEE Specialist
  • SaMa Techniek I Partner OEE Specialist
  • Ksl Automation I Partner OEE-Specialist
  • Future Proof I OEE Specialist
  • HST consultancy
  • PS Advies & Support I Partner Oee-Specialist

Interesse in een samenwerking?


BUY NOW