Het nieuwe jaar zijn we goed gestart!
Voor Van Geloven mogen we een OEE meting digitaal uitvoeren. Hierbij werkt OEE Specialist nauw samen Etu van Wijk, Sep Raben om de CIERPA OEE software digitaal in te gaan vullen.
 
Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken. Onze vertrouwde snacktoppers – zoals de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben rundvlees croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, de Laan bamihap, de Willie Dokter gehaktbal, de saté van Hebro, de Welten Bami Oriëntal en de Kwekkeboom kroket – zijn favoriet in de markt.
 
Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is onze missie. We willen de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis.
 
Passie en aandacht voor onze producten, klanten en consumenten staan bij ons voorop. Al sinds de oprichting van Ad van Geloven is het ons streven om de beste te zijn. We zijn gedreven en willen ons continu blijven vernieuwen. Elke dag leggen we de lat hoger en zijn we scherp zijn op nieuwe kansen en details.
 
Een mooi bedrijf om voor te mogen werken. Lees meer over OEE op de website: www.oee-specialist.nl #oee #oeespecialist #oeesoftware #procesverbeteringen #oeemeting