Optimaliseer jouw productieproces


OEE (Overall Equipment Effectiveness) is de gouden standaard voor het meten van de productieproductiviteit. Simpel gezegd: het identificeert het percentage van de productietijd dat echt productief is. Een OEE-score van 100% betekent dat je alleen goede onderdelen produceert, zo snel mogelijk, zonder stoptijd. In de taal van OEE betekent dat 100% kwaliteit (alleen goede producten), 100% prestatie (zo snel mogelijk) en 100% beschikbaarheid (geen stoptijd).

Doelmatige kwaliteitscontroles


Het meten van OEE is een ‘best practice’ in het productieproces. Door OEE en de verliezen te meten, krijg je belangrijke inzichten over hoe je je productieproces systematisch kunt verbeteren. OEE is de beste maatstaf voor het identificeren van verliezen, het benchmarken van de voortgang en het verbeteren van de productiviteit van productieapparatuur (d.w.z. het elimineren van verspilling).

Begin vandaag en bespaar! Neem contact op voor een afspraak.
OEE SPECIALIST

Wie wij zijn!

250+

OEE Metingen

20045

Meetpunten

Onze diensten

Wat wij verbeteren


Werkwijze

Dit is hoe wij te werk gaan:

Kennismaken In deze fase nemen we alle facetten van jouw bedrijf door. We kijken niet alleen naar welke software bij jouw onderneming past, maar ook naar het kennisniveau van de medewerkers, je financiële positie en de staat van je netwerk/automatisering.

Analyse en advies Op basis van de gegevens maken we een analyse met een adviesrapport. In het adviesrapport kan je niet alleen terugvinden welke software het beste bij je onderneming past, maar ook wat de potentie van jouw bedrijf is als je met OEE aan de slag gaat en met welke tools deze potentie uit jouw bedrijf te halen is.

Implementatie De implementatie start vaak met een pilot op 1 of 2 lijnen om de OEE meting binnen je organisatie bekend te maken en het draagvlak voor de rest van de organisatie te creëren. We trainen de medewerkers zo vaak als nodig om de gekozen software helemaal in de organisatie in te bedden. In deze eerste weken gaan we ook aan de slag om de eerste verbeteringen uit de OEE software te halen en de eerste verbeterteams op te tuigen.

Neem vandaag nog actie om jou OEE te optimaliseren! Maak kennis met de OEE Specialist!

Onze partners op het gebied mens.


  • Pia Automation I Partner van OEE Specialist
  • SaMa Techniek I Partner OEE Specialist
  • Ksl Automation I Partner OEE-Specialist
  • Future Proof I OEE Specialist
  • HST consultancy
  • PS Advies & Support I Partner Oee-Specialist

Interesse in een samenwerking?


BUY NOW